fuszeres csirkecomb

Fűszeres csirkecomb

Volt itthon ez + az, majd mindenből tettem bele kicsit. Sózni nem kell előre a húst, hiszen attól amit rákenünk, elég sós lesz.

fuszeres csirkecomb

Hozzávalók:

6 db csirkecomb

1 dl víz

A marinádhoz:

2 dl olaj

csirke fűszersó ízlés szerint

3 ek ketchup

2 ek mustár

3 kk csípős paprikakrém

1 ek kakukkfű

2 kk fokhagymakrém

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, megfosztjuk a maradék tollától, és tepsibe helyezzük.

A combokat a csont mentén keresztbevágjuk vagy csak a csont mentén beleszúrjuk a kést, hogy ott is teljesen átsüljön majd.

Elkészítjük a „kenni valót”: mindent egy kis tálkában összekeverünk. Bekenjük vele a combokat, alul-felül.

A tepsibe öntjük a vizet, majd az alufóliával befedjük azt.

Előmelegített sütőbe helyezzük, 1 óra múlva levesszük róla a fóliát, és ismét megkenjük a fűszeres-olajos cuccal.

Visszatesszük még 20 percre, és a sütő hőmérsékletét felemeljük 200 fokra.

Leave A Comment