Csirkegyros
- Ildi
- 2017-06-15
- Főétel
- Gyorsan elkészíthető, Kezdő szakácsoknak, Könnyen elkészíthető
- 0 Comments
Az alappor szerint tarjából kellene elkészíteni, ami zsírosabb hús. Mivel nem vagyok oda ezért a hús fajtáért, ezért csirkemellet szoktam használni és kell még alá a sütésnél olaj a csirkemell szárazsága miatt.
Hozzávalók:
1 tasak knorr gyros alap+öntet
5 ek olaj az alapporhoz
2-3 ek olaj a sütéshez
1 kis pohár joghurt
800 gr csirkemell
Elkészítés:
Az alapport kikeverjük az 5 ek olajjal.
A csirkemellet felcsíkozzuk és összekeverjük az olajjal kikevert alapporral.
A joghurtba beletesszük az öntetport, elkeverjük és betesszük a hűtőbe.
A csirkemellet egy serpenyőben elkezdjük kisütni. Amikor a csirkemell kiengedte a levét, akkor hagyjuk lefőni róla és amikor elfőtte a levét, akkor egy kicsit megpirítjuk a húst.
Tálalhatjuk pitában, sütkrumplival salátával.
Leave A Comment
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.