Tejszínes gombás csirkemell
- Gábor
- 2018-02-19
- Főétel
- Egyszerűen elkészíthető, Kezdő szakácsoknak, Könnyen elkészíthető
- 0 Comments
Ehhez az ételhez nem volt külön receptem. Gyorsan körbenéztem mi van itthon a polcon és a fagyasztóban. Találtam ezt-azt 😀 Tejföl helyett főzőtejszínt használtam. Azért kocka alakú a főzőtejszín, mert a fagyasztóból lett elővéve a kukoricával. Gomba sem kell bele, mert az alappor tartalmaz.
Hozzávalók:
1 egész csirkemell
1 nagyobb fej lilahagyma
kb 3 marék csemegekukorica
1 db knorr tejfölös-gombás csirke alappor
kb 2 dl víz
kb 2-2,5 dl főzőtejszín
Elkészítés:
A hagymát felkockázzuk, majd megdinszteljük olajon.
Beletesszük a felcsíkozott csirkemellet, majd kifehérítjük.
Beletesszük a kukoricát, alapport és a vizet. Elkeverjük.
Hozzá adjuk a főzőtejszínt, ha az elolvadt akkor elkészült. Folytonosan kevergetjük, mert a gombás portól hamar odakap az alja.