Répás csirke
- Ildi
- 2017-08-22
- Főétel
- Egyszerűen elkészíthető, Kezdő szakácsoknak, Könnyen elkészíthető
- 0 Comments
Hozzávalók:
1-1,5 kg sárgarépa
1-2 csomag sültcsirke fűszersó
3-4 fej vöröshagyma
1 xxl-s sütőzacskó
5db egész csirkecomb (így olcsóbb)
Elkészítés:
A répákat félbe, majd hosszában ismét félbe vágjuk. A hagymákat nagyobb darabokra vágjuk. Ezt egy tálba tesszük és megszórjuk a fűszersó felével. A csirkecombokat szétválasztjuk alsó és felső részre, majd a maradék fűszersóval összekeverjük, hogy mindenhol érje a húst.
A répa-hagyma kombit a sütőzacskóba tesszük, tetejére pedig a combokat elhelyezgetjük. Bezárjuk a zacskót, megszurkáljuk a zacsit, majd 200 fokra előmelegített sütőben sütjük kb 40-50 percet. Ekkor a zacskó tetejét óvatosan kibontjuk, (ügyelve arra, hogy égető forró gőz fog kijönni belőle) hogy a combok is megpirulhassanak.
Leave A Comment
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.