Bugyolált karfiol
- Ildi
- 2017-07-19
- Főétel
- Kezdő szakácsoknak, Könnyen elkészíthető, Lassan elkészíthető
- 0 Comments
Egyszer találkoztam vele az interneten. Sajnos a receptet nem néztem meg, de akép megmaradt bennem. Így hát kútfőből nekiláttam. Én dupla adagot készítettem, ha ti is úgy tesztek, akkor dupla menniységet számoljunk.
Hozzávalók:
1 db karfiol
0,5 kg darálthúsból fasírt alap
az oldalamon itt: https://csaladiizek.hu/fasirt/
Elkészítés:
A karfiolt megtisztítjuk, majd egészben, sós vízben félig megfőzzük.
Közben a darálthúst bekeverjük fasírtnak.
Ha félig főtt és kihűlt a karfiolunk, akkor egy tepsibe tesszük, körben „befalazzuk” a hússal és közepes hőfokon megsütjük a sütőben. Amikor megpirult a hús, akkor elkészült.
Leave A Comment
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.