Házi pizzás melegszendvicskrém
- Ildi
- 2016-12-08
- Főétel
- Gyorsan elkészíthető, Kezdő szakácsoknak, Könnyen elkészíthető
- 0 Comments
Ezt a receptet az anyósomtól lestem el. Ő csak rákente a kenyérre és betette a mikróba. Én ennél jobban szeretem a sütőben elkészült változatot. Leginkább két adagot szoktam belőle elkészíteni, mert nagyétkűek vagyunk és ezt nagyon szeretjük.
Hozzávalók:
szeletelt kenyér
sajt a tetejére
1 doboz löncshús
1 doboz konzerv csemege kukorica
1 db közepes fej hagyma
1 kis tubusos pizzakrém
2 ek ketchup
1 ek oregánó
Elkészítés:
A löncshúst egy tálban villával összenyomkodjuk.
A hagymát apróra kockázzuk, beletesszük.
A kukoricáról leöntöd a levet, majd hozzáadjuk.
A többi hozzávalóval együtt összekeverjük, majd a kenyérre kenjük. A tetejét megszórjuk sajttal és mehet a forró sütőbe.
Tipp:
Én a legkisebb reszelőn szoktam lereszelni a sajtot, mert úgy ropogósabb lesz amikor megsül.
Ha nagyon sok lesz és nem fogyna el, akkor a kész krémet beszoktam tenni a fagyasztóba és amikor kell, csak szobahőmérsékleten
Leave A Comment
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.