Házi pizzás melegszendvicskrém

Ezt a receptet az anyósomtól lestem el. Ő csak rákente a kenyérre és betette a mikróba. Én ennél jobban szeretem a sütőben elkészült változatot. Leginkább két adagot szoktam belőle elkészíteni, mert nagyétkűek vagyunk és ezt nagyon szeretjük.

Hozzávalók:

szeletelt kenyér

sajt a tetejére

1 doboz löncshús

1 doboz konzerv csemege kukorica

1 db közepes fej hagyma

1 kis tubusos pizzakrém

2 ek ketchup

1 ek oregánó

Elkészítés:

A löncshúst egy tálban villával összenyomkodjuk.

A hagymát apróra kockázzuk, beletesszük.

A kukoricáról leöntöd a levet, majd hozzáadjuk.

A többi hozzávalóval együtt összekeverjük, majd a kenyérre kenjük. A tetejét megszórjuk sajttal és mehet a forró sütőbe.

Tipp:

Én a legkisebb reszelőn szoktam lereszelni a sajtot, mert úgy ropogósabb lesz amikor megsül.

Ha nagyon sok lesz és nem fogyna el, akkor a kész krémet beszoktam tenni a fagyasztóba és amikor kell, csak szobahőmérsékleten

Leave A Comment