Kelbimbó leves
- Ildi
- 2017-11-30
- Leves
- Egyszerűen elkészíthető, Gyorsan elkészíthető, Kezdő szakácsoknak, Könnyen elkészíthető
- 0 Comments
Hozzávalók:
3 db sárgarépa
2 db fehérrépa
450 gr mirelit kelbimbó
4 ek étolaj
2 ek finomliszt
2,5 liter víz
2 ek sűrített paradicsom
2 db szárnyas leveskocka
1 ek kristálycukor
1 ek vegeta
só
200 gr eperlevél tészta
Elkészítés:
A répákat felkarikázzuk, majd az olajon addig pirítjuk, míg a répa ki nem engedi a levét.
Ekkor rátesszük a kelbimbót és megszórjuk a liszttel. Alaposan összekeverjük, majd felöntjük a vízzel.
Beletesszük a többi hozzávalót és addig főzzük, míg puha nem lesz a zöldség.
Ha megfőtt, belefőzzük a tésztát és tálalhatjuk is.
Leave A Comment
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.