Fűszersós csirkecomb
- Ildi
- 2017-03-03
- Főétel
- Egyszerűen elkészíthető, Kezdő szakácsoknak, Könnyen elkészíthető
- 0 Comments
Hozzávalók:
2 csom maggi rostonsült csirke fűszervajjal alap (ebből csak a fűszersó kell, de bármilyen fűszersót használhatunk)
8 egész csirkecomb
1 xxl méretű sütőzacskó
Elkészítés:
A combokat megmossuk, megtisztítjuk, ketté vágjuk.
Beletesszük egy sütőzacskóba és megszórjuk a fűszersóval. Jó alaposan összekeverjük a zacsiban és ősszekötjük a zacskó „száját”. A fóliát megszúrkáljuk hústűvel. Semmi nem kell alá, mert a csirke enged annyi zsírt és vizet, hogy elég legyen és a fűszersóban van elég só az én ízlésemnek. Majd kb 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük.
Kb 35-40 perc után a sütőzacskót megbontjuk, hogy a felesleges víz távozhasson és a csirkecombok is megpiruljanak. Visszatoljuk a sütőbe pirulásig.
Leave A Comment
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.