Frankfurti leves
- Ildi
- 2017-09-19
- Leves
- Kezdő szakácsoknak, Könnyen elkészíthető, Lassan elkészíthető
- 0 Comments
Hozzávalók:
1,5 ek morzsolt majoranna
ízlés szerint só
1 mk őrölt szerecsendió (elhagyható)
300 gr frankfurti virsli
1 kg burgonya
1,5-2 kg kelkáposzta
3 ek étolaj
3 ek finomliszt
1 kk pirospaprika
Elkészítés:
A káposztának kivágjuk a torzsa részét és felkockázzuk. Feltesszük annyi vízzel főni, amennyi éppen ellepi.
Ha elkészült, tegyük bele a mosott, kockázozz burgonyát és a fűszereket is.
Ha a krumpli majdnem megfőtt, mehet bele a karikára vágott virsli.
Végül az olajból és lisztből készítünk egy rántást. A legvégén beletesszük a pirospaprikát és a még forrásban lévő leveshez keverjük.
Leave A Comment
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.