Brassói aprópecsenye mustárosan
- Ildi
- 2017-01-25
- Főétel
- Kezdő szakácsoknak, Könnyen elkészíthető, Lassan elkészíthető
- 0 Comments
A húst a zsírjával együtt keverjük össze a sült krumplival, így nem szárad ki a krumpli.
Hozzávalók:
1 kg burgonya
4 gerezd fokhagyma
5 ek mustár
1 tk só
1 tk őrölt feketebors
30 dkg sertéscomb
4 ek zsír
Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, majd kisütjük.
A húst felcsíkozzuk. Serpenyőbe beletesszük a zsírt, az apróra vágott fokhagymát és a húst.
Amikor a hús aranybarnára sült, beletesszük a sót, borsot és a mustárt. 2-3 percig összefőzzük. Ha még rágósnak találjuk, akkor öntsünk hozzá egy kicsi vizet és forraljuk el róla.
A krumplit és a húst összekeverjük, majd tálaljuk.