Ananászos csirkemell
- Ildi
- 2017-01-22
- Főétel
- Gyorsan elkészíthető, Kezdő szakácsoknak, Könnyen elkészíthető
- 0 Comments
Ezt úgy szoktam megcsinálni, hogy a csirkemellet szeletekre vágom, és a szeletek közé teszem a darabolt ananászt. Ez most egy gyorsított verzió, mert van az, amikor lusta az ember…
Hozzávalók:
1,5 db csirkemell
1 doboz ananász konzerv
2 dl főzőtejszín
20 dkg karaván sajt
Elkészítés:
Leöntjük a konzervről a vizet. A csirkemellet felkockázzuk és összekeverjük az ananásszal. Tűzálló edénybe tesszük. Max 1dl vizet tegyünk hozzá és fedjük le.
Kb 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb fél órára, majd hozzáöntjük a tejszínt és ráhalmozzuk a reszelt sajtot.
A sajt megpirulásáig sütjük.
Leave A Comment
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.