Tejszínes gombás csirkemell

Ehhez az ételhez nem volt külön receptem. Gyorsan körbenéztem mi van itthon a polcon és a fagyasztóban. Találtam ezt-azt 😀  Tejföl helyett főzőtejszínt használtam. Azért kocka alakú a főzőtejszín, mert a fagyasztóból lett elővéve a kukoricával. Gomba sem kell bele, mert az alappor tartalmaz. 

Hozzávalók:

1 egész csirkemell

1 nagyobb fej lilahagyma

kb 3 marék csemegekukorica

1 db knorr tejfölös-gombás csirke alappor

kb 2 dl víz

kb 2-2,5 dl főzőtejszín

Elkészítés:

A hagymát felkockázzuk, majd megdinszteljük olajon.

Beletesszük a felcsíkozott csirkemellet, majd kifehérítjük.

Beletesszük a kukoricát, alapport és a vizet. Elkeverjük.

Hozzá adjuk a főzőtejszínt, ha az elolvadt akkor elkészült. Folytonosan kevergetjük, mert a gombás portól hamar odakap az alja.