Répás csirke

Hozzávalók:

1-1,5 kg sárgarépa

1-2 csomag sültcsirke fűszersó

3-4 fej vöröshagyma

1 xxl-s sütőzacskó

5db egész csirkecomb (így olcsóbb)

Elkészítés:

A répákat félbe, majd hosszában ismét félbe vágjuk. A hagymákat nagyobb darabokra vágjuk. Ezt egy tálba tesszük és megszórjuk a fűszersó felével.  A csirkecombokat szétválasztjuk alsó és felső részre, majd a maradék fűszersóval összekeverjük, hogy mindenhol érje a húst.

A répa-hagyma kombit a sütőzacskóba tesszük, tetejére pedig a combokat elhelyezgetjük. Bezárjuk a zacskót, megszurkáljuk a zacsit, majd 200 fokra előmelegített sütőben sütjük kb 40-50 percet. Ekkor a zacskó tetejét óvatosan kibontjuk, (ügyelve arra, hogy égető forró gőz fog kijönni belőle) hogy a combok is megpirulhassanak.

Leave A Comment