Fűszersós csirkecomb

fuszesos csirkecomb

Hozzávalók:

2 csom maggi rostonsült csirke fűszervajjal alap (ebből csak a fűszersó kell, de bármilyen fűszersót használhatunk)

8 egész csirkecomb

1 xxl méretű sütőzacskó

Elkészítés:

A combokat megmossuk, megtisztítjuk, ketté vágjuk.

Beletesszük egy sütőzacskóba és megszórjuk a fűszersóval. Jó alaposan összekeverjük a zacsiban és ősszekötjük a zacskó „száját”. A fóliát megszúrkáljuk hústűvel. Semmi nem kell alá, mert a csirke enged annyi zsírt és vizet, hogy elég legyen és a fűszersóban van elég só az én ízlésemnek. Majd kb 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük.

Kb 35-40 perc után a sütőzacskót megbontjuk, hogy a felesleges víz távozhasson és a csirkecombok is megpiruljanak. Visszatoljuk a sütőbe pirulásig.

 

Leave A Comment